Am evoluat odata cu clientii nostri

Realizam mancare delicioasa de peste 10 ani

Epoca în care trăim pare definită de tehnologie și de funcționalism. E drept că viețile noastre au devenit mai simple de când totul ne stă la propriu și la figurat, la degetul mic. Din două mișcări, putem comanda mâncare, putem deschide ferestre către lumea întreagă și putem revedea prieteni care se află la mii de kilometri depărtare. Desigur că toate acestea au avantaje mari și de neignorat dar uneori se pare că lipsește ceva. De parcă magia a dispărut din lume tocmai pentru că totul ne este atât de la îndemână, de comod și de rapid. Tocmai pentru a readuce magia înapoi în viețile noastre, în inima orașului s-a ridicat parcă prin farmec un castel misterios care își va deschide porțile pentru prințesa potrivită.

O asemenea prințesă trebuie să îndeplinească anumite condiții. În primul rând, trebuie să fie atât de îndrăgostită încât ochii ei sclipesc mai tare decât inelul de pe mâna stângă. În al doilea rând, trebuie să își dorească din tot sufletul că prima pagină din povestea ei de dragoste să fie scrisă în cel mai frumos ballroom din Iași. Dacă tu ești această prințesă, iată ce se ascunde în spatele porților.


Pentru o petrecere restransa, intr-un ambient deosebit va recomandam Crama Lord Gust.

Capacitate 20-25 persoane


Vrei o nunta de pana in 200 persoane,facuta intr-un salon modern,elegant ,cu terasa,locuri de parcare,cadru natural deosebit?

Restaurant Lord Gust este locul ideal pentru acest eveniment.


Pentru a veni in sprijinul clientilor nostri saloanele 1 si 2 , construite modular se pot uni formand GrandSaloon.

Capacitatea maxima este de 340 persoane.


Botosanii au Cucorani,Neptunul Ciresica,Iasul Terasa dintre Salcii.

Vrei sa mananci o mancare romaneasca deosebita, la o terasa care te duce cu gandul la munte,avand muzica live de calitate, loc de joaca pentru copii, Terasa dintre Salcii e locul in care ne reintalnim mereu.